Wie maakt KidsTijd?

Laat ik je eerst even een kijkje achter de schermen geven.
Ik ben Mariska. Moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 2, 6 en 9. Al heel lang loop ik met allerlei ideeën rond voor het maken van een website voor ouders. Eerst liet ik me tegenhouden door de ontelbare hoeveelheid websites er al bestaan in dit genre, maar in 2020 besloot ik me daar niks meer van aan te gaan trekken. Ik heb namelijk het idee dat mijn website anders dan al die anderen gaat worden.

Wat wordt KidsTijd?

KidsTijd.nl gaat een website worden in blog-vorm. Elke week wordt er een nieuw blog geplaatst met daarin tips en ideeën voor ouders en hun kinderen. Dat worden heel uiteenlopende dingen, zoals tips voor uitjes, leuke sjablonen om mee te gaan knutselen of proefjes die je met je kinderen kunt doen. Maar altijd blijft het plezier voor op staan. Het wordt toegankelijk, leuk om te lezen en inspirerend.

Voor wie is KidsTijd?

KidsTijd is er voor iedereen die het leuk vindt om met kinderen bezig te zijn en daar soms even wat inspiratie bij kan gebruiken. Ook voor ouders van kinderen die wat voorlopen op leeftijdsgenootjes is hier genoeg uitdaging te vinden. 

Wanneer is de website klaar?

Op dit moment is de website nog vol in ontwikkeling, maar mijn doel is om hier voor de zomer een fijne online plek te hebben gemaakt voor ouders en hun kinderen.